Rabu, Julai 11, 2012

Program Adikku Sayang Siri ke - 3

Tarikh: 6 - 8 Julai 2012
Tempat: SABK AL-FALAH, Parit Buntar Perak
Jumlah peserta: 105 Orang

Program Adikku Sayang Siri ke - 3 kali ini telah selamat dan berjaya dilaksanakan di Sekolah Menengah Agama Al-Falah Parit Buntar Perak (SABK AL-FALAH) selama 3 hari bermula pada hari Jumaat dan berakhir pada hari Ahad yang lalu. Program berbentuk motivasi ini telah disertai oleh pelajar SABK AL-FALAH seramai 105 orang yang terdiri daripada pelajar tingkatan 4, 5 dan 6. Program ini juga telah dirasmikan majlis penutupnya oleh Ustaz Zolkafli b Hamid yang merupakan Guru Penolong Kanan 1 di Sekolah tersebut.

Alhamdulillah maklum balas daripada program ini terutamanya dari pihak peserta amat positif dan menggalakkan di mana modul yang dijalankan sepanjang berlangsungnya program ini sedikit sebanyak telah memotivasikan mereka serta meningkatkan semangat untuk belajar bersungguh-sungguh supaya berjaya di masa hadapan.

Diharapkan peserta program Adikku Sayang dapat mmempraktikkan ilmu yang diperoleh daripada program ini. Moga  program ini dapat diteruskan lagi pada masa yang akan datang dengan lebih berjaya.Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed