Isnin, November 12, 2012

LAWATAN KERJAYA KE OTAI BURGER HOLDINGS SDN. BHD.

Pada 13 Oktober 2012, Kelab Pembimbing Rakan Universiti (PRU) telah menganjurkan Lawatan Kerjaya dan Perkongsian Pengalaman Bersama Otai Burger Holdings Sdn. Bhd. dengan kerjasama Unit Psikologi, Kaunseling dan Kerjaya ( UPKK ).
Program ini bertujuan memberi pendedahan kepada mahasiswa/i USIM tentang perniagaan franchise yang sedang berkembang pesat sebagai satu alternatif ke arah bidang kerjaya. 
Seramai 46 orang peserta dan 20 Ahli Jawatankuasa telah bergerak ke Setapak pada awal pagi 13 Oktober 2012. Program ini telah berjaya diadakan bermula dari pukul 9:30 pagi – 1:30 Petang di Training Hall Otai Holdings Sdn. Bhd. 
Secara amnya, objektif seminar ini berjaya dicapai di mana ia bertujuan untuk mendedahkan mahasiswa dan mahasiswi kepada industri franchise yang semakin berkembang pesat di samping dapat berkongsi pengalaman bersama penceramah.
            Secara kesimpulannya, karnival ini telah berjaya dilaksanakan oleh Kelab Pembimbing Rakan Universiti (PRU) sama ada secara langsung mahupun tidak langsung. Diharap, seminar ini akan terus diadakan pada masa akan datang. Ribuan terima kasih diucapkan kepada pihak yang terlibat secara langsung dan tidak langsung dalam menjayakan program ini.             
Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed