Selasa, September 24, 2013

Team Building PRU: Jalinan Ikatan Mahabbah

Tarikh: 16 September 2013

Masa: 8.00 pagi - 5 petang

Tempat: Dataran Selera Fakulti Ekonomi dan Muamalat

Seramai 34 orang ahli Kelab Pembimbing Rakan Universiti (PRU) telah berjaya menghadiri Team Building: Jalinan Ikatan Mahabbah. Antara objektif program ini dijalankan adalah untuk mengeratkan lagi ukhuwah antara ahli Kelab PRU dan juga sesi perkongsian bersama alumni dari Kelab PRU sendiri.


Antara aktiviti yang dijalankan ialah nyanyian lagu tema Kelab PRU, Gemuruh, slot "Mengenali Diri" dengan inventori warna, permainan "Si buta" yang memerlukan kepercayaan antara ahli dan akhir sekali sesi bersama penasihat Kelab PRU, Cik Nur Farhana Bt Sulaiman.

Pengerusi Kelab PRU sesi 2013/2014

Penasihat Kelab PRU, Cik Nur Farhana Bt Sulaiman, Pegawai Psikologi

Permainan 'Si buta'


Diharapkan program ini dapat memberikan impak yang positif dan semangat yang baru kepada ahli2 Kelab PRU. Semoga ukhuwah yang terjalin mekar hingga ke akhirnya. Pesan alumni Kelab PRU, Saudara Mahmud Mukhyuddin : "Beruntung siapa yang tahu kelebihannya dan rugi siapa yang tidak tahu kelebihannya".

-KAMI PRIHATIN-


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

PROGRAM TRANSFORMASI DIRI (PTD)

[HEBAHAN]

Assalamualaikum Warahmatullahi Wabarakatuh

Dimaklumkan tempat untuk Program Transformasi Diri anjuran Unit Psikologi Kaunseling dan Kerjaya (UPKK) telah bertukar ke DKP 1. Datanglah beramai-ramai ke Bengkel PTD pada petang hari Rabu 2.30 hingga 4.30 petang mengikut tarikh seperti berikut. 

JOM TRANSFORM DIRI KITA!


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

KARNIVAL DAN EKSPO KEMAHIRAN KEBANGSAAN 2013 (KEKS)

[HEBAHAN]

Kementerian Sumber manusia dan Kementerian Kerja Raya akan menganjurkan Karnival dan Ekspo Kemahiran Kebangsaan 2013 (KEKS) bertemakan "Mengarusperdana Latihan Kemahiran" pada 26-29 September 2013 bertempat di Taman Ekspo Pertanian Malaysia Serdang. Karnival yang akan disempurnakan oleh YAB Dato' Sri Mohd. Najib Bin Tun Haji Abdul Razak ini menjanjikan pelbagai aktivi-aktiviti menarik. Jom anak muda !

Info lanjut: http://www.skillsmalaysia.gov.my/events/karnival-dan-ekspo-kemahiran-kebangsaan-2013/


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed